För mer information? Kontakta oss

Vi är här för att assistera er. Kontakta oss på telefon, epost eller via våra sociala media kanaler.

VÅRT TEAM
 

Vårt team består av grupp internationella evenemangs- och turismforskare samt konsulter med bred erfarenhet inom event, sponsring, idrott, kultur och besöksnäringen.

VÅRA TJÄNSTER

Event Compass™ mäter och utvecklar evenemang, sponsring, destinationer och besöksarenor. Metoderna har utvecklats av vårt team av ledande internationella forskare inom området. Vårt erbjudande riktar sig till beslutsfattare för evenemang, arenor, destinationer, temaparker och rättighetsköpare inom områdena idrott, kultur, nöje och mötesindustrin. 

Våra huvudprodukter är:

 

Med våra tjänster möter vi våra uppdragsgivares efterfrågan av kvalitetssäkring, insikt och verktyg för utveckling av evenemang och sponsorskap samt vi visar på effekterna från befintliga och nya objekt.

Styrkan och det unika är att processen jämför sig mot de mest framgångsrika evenemangen globalt, modellen går att använda för alla typer av evenemang samt man får en tydlig bild av vilka åtgärder som bör vidtas för att evenemanget / sponsringen ska bli mer framgångsrikt, både ekonomiskt och ur ett upplevelseperspektiv men också ur ett miljömässigt och socialt perspektiv.

SENASTE ARTIKLARNA
Please reload

 
 
 
 
Logo webb
ibuworldcup_biathlonostersund_2017_webb
fotografiska_logo_webb
Logo_webb
liveatheart-logo-rgb
Storsjöyran_Logo_1280x720_25092015_webb
Logo webb
ibuworldcup_biathlonostersund_2017_webb
fotografiska_logo_webb
Logo_webb
liveatheart-logo-rgb
Storsjöyran_Logo_1280x720_25092015_webb
NÅGRA AV VÅRA KUNDER
 

We show effects and presents visitors' impressions on events, sponsorships and visit arenas for corporations and public organizations

EVENT COMPASS™

Measures and develops events, sponsorship, destinations and visiting arenas
 

Our measurement gives you decision basis for increased revenue, product development and marketing

Varje rapport genererar ett batteri av rekommendationer för kvalitetssäkring och utkristallisering av förbättringspotentialer

© 2017 by Event Compass™

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle